Gelderland

Motor botst achterop auto op de Amersfoortseweg bij Hoog-Soeren

Vanmiddag is er tussen Amersfoort en Apeldoorn een ongeluk gebeurd tussen een motorrijder en een auto. De motorrijder is achterop een auto gebotst en is gewond geraakt. 

Motorrijder gewond 

Ter plaatse waren er twee politieauto’s en een ambulance. De motorrijder is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Er is niet bekend wat de verwondingen van de motorrijder precies zijn, en hoe ernstig.

De motor is aan de voorkant flink beschadigd geraakt. Bij de auto is linksachter een flinke deuk te zien.

Rijstrook dicht 

De politie kwam ter plaatse om het verkeer te leiden. Vanwege het ongeluk kon er maar één rijstrook gebruikt worden en hierdoor ontstond er een file in beide richtingen. De file duurde niet lang en de weg was snel weer vrijgegeven. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen