Gelderland

Fietsers botsen op Vosselmanstraat Apeldoorn, vrouw gewond naar ziekenhuis

APELDOORN – Op de Vosselmanstraat in Apeldoorn is woensdagochtend een fietsster gewond geraakt nadat zij in botsing was gekomen met een andere fietser. De vrouw raakte dusdanig gewond dat zij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 09.45 uur op de Vosselmanstraat ter hoogte van de oversteekplaats. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances, kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de twee fietsers. Een van hen, een vrouw, raakte gewond en moest per ambulance naar het Gelre ziekenhuis worden gebracht. De andere fietser werd ter plaats nagekeken, maar raakte verder niet gewond.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. De fiets van de gewonde vrouw is door de politie mee genomen en zal thuis worden gebracht. Vanwege het ongeluk ondervonden andere (snor)fietsers enige hinder. Het fietspad werd namelijk door de hulpverleningsvoertuigen geblokkeerd.

Waardoor de twee fietsers met elkaar in botsing waren gekomen kon politiewoordvoerster Sarah Lenderink niet zeggen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen