Gelderland

Automobiliste ramt met auto straatnaambordje uit de grond Marskramersdonk Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is woensdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de kruising Gildenlaan met de Marskramersdonk in Apeldoorn. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17.45 uur ging het mis toen de vrouw vanaf de Gildenlaan afsloeg met haar auto de Marskramersdonk in. De vrouw ramde door een nog onbekende oorzaak een straatnaambordje dat in de middenheuvel zit gevestigd omver en kwam op de paal tot stilstand. Een getuige die het ongeluk zag gebeuren schoot direct te hulp en alarmeerde de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plekke onderzocht waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zal zij verder worden onderzocht.

De politie regelt het verkeer langs het ongeluk heen. Een berger is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto af te slepen. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen