Gelderland

Ernstig ongeval A1 Stroe, snelweg hele ochtend dicht

STROE – Op de A1 bij Stroe is vanmorgen een ernstig ongeluk gebeurd rond 08:30 uur. De bestuurder en bijrijder van de bestelbus raakten zwaargewond.

Een bestelbusje klapte vol achterop een vrachtwagen welke in de file stond door een eerder ongeluk.

De brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De brandweer moest de twee inzittenden bevrijden uit hun benarde positie. De traumahelikopter landde midden op de snelweg. Vervolgens zijn de twee inzittenden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De A1 is vanwege het onderzoek van de politie tussen Stroe en Voorthuizen in de richting van Amersfoort tot zeker 13:00 uur vanmiddag dicht. Verkeer moet omrijden via Arnhem en Ede over de A50, A12 en A30.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen