Gelderland

Fietser (20) overleden na aanrijding met auto Apeldoorn

APELDOORN – Een 20-jarige fietser die gisteren werd aangereden door een auto op de Zutphensestraat in Apeldoorn, is aan zijn verwondingen overleden. Dat liet de politie weten via Twitter.

Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de Zutphensestraat ter hoogte van de spoortunnel. Een fietser stak plotseling de Zutphensestraat over en werd geschept door een automobilist. De automobilist gaf aan door de schrik gas te hebben geven in plaats van te remmen. Hierdoor werd de fietser zeker zo’n 30 meter mee gesleurd op de voorruit van de auto. De fiets van het slachtoffer vloog door de lucht en belandde boven aan de spoortunnel. De auto zelf kwam pas na ongeveer zo’n 70 meter tot stilstand.

De politie hield een inzittende van de auto aan. het gaat om een 20-jarige vrouw uit de gemeente Voorst. Er waren geen indicaties voor middelengebruik.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen