Gelderland

Persoon overleden bij woningbrand Josine Reulingstraat Apeldoorn

APELDOORN – Vanavond brak er omstreeks 21:00 uur een brand uit in een woning aan de Josine Reulingstraat in Apeldoorn. Daarbij kwam een persoon om het leven.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen met spoed uit. Ook de ambulance kwam ter plaatse. Hulpdiensten konden niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Volgens de buren zou het gaan om de 75-jarige bewoonster van het huis. De buren zoeken op straat troost bij elkaar. De brand werd door de brandweer snel geblust. Op het moment dat de brandweer arriveerde stond de hele woning al vol met rook.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De aankomende uren blijft de straat afgesloten voor onderzoek. Dit zal worden gedaan door het Team Brandonderzoek (TBO) van de brandweer en de Forensische Opsporing (FO) van de politie.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen