Gelderland

Automobiliste glijdt met auto tegen geparkeerde auto’s Talingweg Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste heeft afgelopen de controle over haar auto verloren op de Talingweg in Apeldoorn. De vrouw gleed met haar auto van de weg en ramde twee geparkeerde auto’s. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde rond middernacht. De vrouw reed met haar auto in de richting van winkelcentrum Hart van Zuid toen het mis ging. De weg was net een ijsbaan. De vrouw raakte de controle over haar auto kwijt en botste tegen twee geparkeerde auto’s aan die naast de weg stonden. Niemand raakte gewond.

De twee geparkeerde auto’s raakten fors beschadigd. Ook de auto van de vrouw liep forse schade op.

De politie is ter plaatse gekomen en heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen