Gelderland

Vrouw (19) overleden na ernstig ongeval Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Bij het ongeval van gisterenavond waarbij twee voertuigen frontaal op elkaar botsten, is een 19-jarige vrouw uit Stokkum overleden. Dat meldt De Stentor en De Gelderlander op haar websites.

Het ongeval gebeurde rond 22:30 uur onderaan de afrit van de A1 op de Zutphensestraat. Daar botsten twee personenauto’s op elkaar. Vier personen raakten daarbij gewond, waarbij één ernstig. Het 19-jarige slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar zij later overleed.

Beide auto’s raakten volledig total loss. Een van de bestuurders van de auto’s is er ernstig aan toe en moest door de brandweer worden bevrijd uit zijn benarde positie. Ook kwam het traumateam per auto ter plaatse. De helikopter kon niet opstijgen vanwege het slechte weer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen