Gelderland

Brandweer bevrijdt vrouw uit auto na botsing door voorrangsfout Apeldoorn

APELDOORN – Op de Vlijtseweg zijn vanavond twee auto’s frontaal op elkaar gebotst na een voorrangsfout van een van de voertuigen. Bij het ongeval raakte een vrouw gewond.

Het ging mis rond 19:30 uur op de kruising met de Laan van Kerschoten. De bestuurder van de zwarte auto wilde vanaf de Laan van Kerschoten de Vlijtseweg opdraaien, maar gaf daarbij geen voorrang aan de witte auto die aan kwam rijden. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

Hierop volgde een botsing waarbij de bijrijder in de zwarte auto moest worden bevrijd door de brandweer. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de vrouw gecontroleerd waarna zij met mogelijk nek- en rugklachten naar het ziekenhuis is vervoerd.

Beide voertuigen raakte zwaarbeschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!