Landelijk

GEZOCHT | Minh Nghia Vuong (49) voor dodelijke schietpartij Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – De politie is dringend op zoek naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt verdacht van het doodschieten van een 66-jarige vrouw op zaterdag 21 januari in Zwijndrecht, en het neerschieten van haar 38-jarige dochter.

De man wist na de schietpartij te ontkomen en de politie bestempelt hem daarom ook als vlucht- en vuurwapengevaarlijk.

De man is 1,70m lang, heeft een licht getinte huid, een normaal postuur en heeft kort zwart haar. Tijdens de schietpartij droeg hij een donkere Parka jas en daaronder droeg hij een kledingstuk met een capuchon. De dader is ook beter bekend als ‘Lucky’.

Minh Nghia Vuong is vlucht- en vuurwapengevaarlijk. Heeft u informatie over zijn verblijfplaats, bel dan met 0900-8844, of anoniem via M op 0800-7000. U kunt ook bellen met Team Criminele Inlichtingen op 088 – 661 77 34.

Ziet u Vuong? Benader hem niet zelf, maar bel dan direct 112.

Gerelateerde artikelen