Landelijk

Tweede dodelijk slachtoffer na auto-ongeluk in Westendorp: 16-jarige jongen uit Aalten overleden

WESTENDORP – Het tragische auto-ongeluk dat afgelopen zaterdagavond plaatsvond op de Smoddedijk in Westendorp heeft een tweede leven geëist. Een 16-jarige jongen uit Aalten is helaas overleden als gevolg van de verwondingen die hij opliep bij de aanrijding. Eerder werd al bekend dat een 17-jarig meisje uit Doetinchem het ongeluk niet overleefde.

Het ongeval gebeurde rond 19:00 uur toen de auto waarin de jongen samen met drie anderen zat, door nog onbekende oorzaak tegen een boom botste. De impact van de botsing was enorm en leidde tot een ernstige situatie.

Het trieste nieuws van het overlijden van de 16-jarige jongen komt als een extra schok voor de gemeenschap, die al rouwde om het verlies van het 17-jarige meisje. Familieleden en vrienden hebben bloemen en kaarsjes neergelegd op de plaats van het ongeval, als stille getuigen van het verdriet en de rouw die door de gemeenschap wordt gevoeld.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk is nog gaande. De politie roept eventuele getuigen of mensen met meer informatie op om zich te melden. Terwijl het onderzoek voortduurt, gaat onze gedachten uit naar de nabestaanden van de overleden tieners in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd.

Gerelateerde artikelen