Gelderland

Scooterrijder belandt onder landbouwvoertuig Lieren

LIEREN – Een scooterrijder heeft donderdagochtend erg veel geluk gehad toen hij met zijn scooter in botsing kwam met een tractor in Lieren. De man raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur op de kruising Kanaal Zuid met de Welvaart in Lieren. Ter hoogte van de Scherpenbergerbrug. De tractor bestuurder zag de scooterrijder, die vanaf rechts kwam, over het hoofd waarna de scooterrijder tegen een grote trekkerband aan botste. De klap is enorm geweest. Het voor frame van de scooter is compleet verwoest. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de scooterrijder. Hij werd na onderzoek en behandeling ter plekke, overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen en dat mag van een wonder heten gezien de klap.

Agenten hebben van de tractor bestuurder een verklaring opgenomen. De weg was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten maar is inmiddels weer vrijgegeven.

De zwaar beschadigde scooter wordt door de politie meegenomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen