Gelderland

Zwaar ongeval A50 Apeldoorn, bestelbusje boort zich in vrachtwagentrailer

APELDOORN – Op de A50 ter hoogte van Apeldoorn Noord heeft donderdagmiddag een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur in een staart van een eerder ongeluk boven aan de afrit van de snelweg. De bestuurder van een bestelbus merkte te laat op dat de vrachtwagen afremde en knalde er vol achterop. De bestelbus kwam zelfs deels onder de trailer te zitten.

De bestuurder van de bestelbus raakte gewond. Hulpdiensten hebben de deur van de zwaar beschadigde bestelbusje moeten forceren om bij het slachtoffer te komen. Deze kon wonder boven wonder zelf uitstappen en de ambulance in lopen. Hij heeft wat verwondingen aan zijn gezicht en vermoedelijk een gebroken neus aldus de hulpdiensten.

De hulpdiensten spreken van een wonder, een ambulancemedewerker spreekt zelfs dat de man erg veel geluk heeft gehad “Je had wel dood kunnen zijn”. Vanwege het ongeluk zijn er richting Zwolle twee rijstroken afgesloten. Dit zorgt voor een forse verkeershinder.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen