Gelderland

Automobilist vliegt uit bocht en botst frontaal tegen boom Beekbergen, vijf gewonden

BEEKBERGEN – Bij een ongeluk in een flauwe bocht op de Schalterdalweg in Beekbergen zijn woensdagmiddag vijf mensen gewond geraakt. Drie van hen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor half vier nadat de bestuurder van de Audi over de Schalterdalweg reed in de richting van de Arnhemseweg en de bocht naar alle waarschijnlijkheid te hard heeft genomen waardoor hij met zijn auto uit de bocht vloog en frontaal tegen een boom botste. Alle vijf de inzittenden van de auto raakten gewond. De hulpdiensten waaronder vier ambulances waren snel ter plekke. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonden. Drie van hen, twee mannen en een vrouw zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Twee mannen zijn ter plekke nagekeken en behandeld zij hoefden niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De Audi raakte bij het ongeluk zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. De Schalterdalweg was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen