Noord-Holland

Automobilist raakt van de weg af en belandt in water Korte Muiderweg Weesp

WEESP – Zaterdagmiddag 1 april tegen 15.10 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Korte Muiderweg ter hoogte van de Mijndenhof in Weesp.

Hoe het verkeersongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Door een onbekende oorzaak is de bestuurder van de weg geraakt en in het water tot stilstand gekomen. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen.

Één persoon werd op eventuele verwonding gecontroleerd door het ambulancepersoneel en werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer werd ingezet, maar bleek toch niet nodig te zijn. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald en geborgen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen