Gelderland

Fietser zwaargewond na val Hoenderloo, traumahelikopter opgeroepen

Een fietser is maandagmiddag zwaargewond geraakt bij een valpartij op de Dabbelosepad bij Hoenderlooo. De hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op het fietspad dat dwars door het bosgebied loopt tussen Harskamp en Hoenderloo. Ter hoogte van Hoenderloo landde de traumahelikopter om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De artsen van de traumahelikopter werden door terreinwagens van Staatsbosbeheer naar het incident locatie gebracht.

Het slachtoffer is na behandeling ter plekke met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Waardoor de fietser ten val kwam is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen