Noord Brabant

Drugslab gevonden in garage bij woning Bosschebaan Vinkel, twee persfotografen aangehouden

VINKEL – Donderdagmorgen 13 april omstreeks 06.30 uur is de politie een drugslab in een garage bij een woning binnengevallen aan de Bosschebaan in Vinkel.

Tijdens de actie zijn twee persfotografen aangehouden door de politie. Volgens een agent zijn de mannen aangehouden tijdens de instap van het drugslab. Een agent sommeerde om afstand te bewaren in verband met de actie. De persfotografen gaven hierop aan dat ze zich bewust waren van de gevaren en gepaste afstand te bewaren. De agent wilde hier echter niets van weten en er werd besloten de twee fotografen aan te houden. 

Rond 12.00 uur werd besloten dat beide persfotografen in vrijheid gesteld werden. De politie heeft bij de inval in de woning een man opgepakt in verband met het drugslab in de garage. De LFO doet op dit moment onderzoek in en rond de woning en bijbehorende garage.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen