Gelderland

Wielrenner gewond na aanrijding met auto Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Een wielrenner is dinsdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeluk met een auto op de Haringvliet in Apeldoorn. De wielrenner is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Haringvliet met de Kayersdijk in Apeldoorn. De automobilist zag tijdens het inrijden van de Haringvliet de wielrenner over het hoofd. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd door het ambulance in een zogeheten vacuüm matras gelegd waarna hij met onbekende verwondingen werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van zowel beide betrokkenen als van getuigen een verklaring opgenomen. Zowel de fiets als auto liepen bij het ongeluk enige schade op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen