Gelderland

Lange file door ongeval tussen twee voertuigen A50 Apeldoorn Noord

APELDOORN – Een lange file op de A50 tussen Knooppunt Beekbergen en Afrit Apeldoorn Noord door een ongeluk tussen twee voertuigen. Bij het ongeluk raakte een van de inzittenden gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur op de linkerrijstrook. Het ongeluk ontstond vermoedelijk tijdens het in en uitvoegen. Bij het ongeluk waar twee personenauto’s bij betrokken zijn, raakte een inzittende gewond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde. Deze werd na onderzoek en behandeling ter plekke door ambulancepersoneel, overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk is de linkerrijstrook afgesloten. Dit resulteert in een lange file van ruim 20 minuten.

Een berger gaat beide voertuigen afslepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen