Gelderland

Forse file na ongeluk met drie voertuigen A1 Ugchelen

Op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn heeft ter hoogte van Ugchelen een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Één persoon raakte bij het ongeluk gewond en is ter plekke nagekeken en behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur op de A1 in de richting van Apeldoorn. Op de linkerrijstrook botste twee personenauto’s en een bestelbusje op elkaar, een zogeheten kopstaart botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel en is ter plekke behandeld. De overige bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Vanwege het ongeluk werd de linkerrijstrook afgesloten met een file tot gevolg. De vertraging betrof zo’n 40 minuten.

Een berger heeft twee van de drie voertuigen afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen