Overijssel

Automobilist laat auto achter in greppel Diepenveen, bestuurder spoorloos

DIEPENVEEN – Een automobilist is donderdagavond er vandoor gegaan nadat hij met zijn BMW rechtdoor reed en in een sloot terecht kwam. Het gebeurde op de Randerstraat in Diepenveen. De politie is naar hem op zoek.

Het eenzijdige ongeluk werd rond 22.15 uur gemeld bij de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek van de bestuurder geen spoor te bekennen. De politie is naar hem op zoek. Opmerkelijk is dat zijn vrouw, wel op de ongelukslocatie is. Zij zou zijn komen aangelopen aldus agenten. Of zij bij de man in de auto zat ten tijde van het ongeluk is niet bekend.

Een berger is ter plaatse en zal de zwaar beschadigde auto uit de sloot moeten vissen. De politie vermoedt dat de man er vandoor is gegaan omdat hij mogelijk onder invloed zou zijn van alcohol. In de omgeving van het ongeluk rijden meerdere politiewagens rond op zoek naar de man.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen