Gelderland

Drie personen naar ziekenhuis na ontwijken dier met botsing tot gevolg Epe

EPE – Je probeert een aanrijding te voorkomen door uit te wijken en voor je het weet botst je tegen een boom. Het over kwam een automobilist in Epe afgelopen nacht. Bij het ongeluk raakte drie mensen gewond. Zij zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 01.45 uur reed de auto met daarin de drie inzittenden, over de Soerelseweg (N795) bij Epe in de richting van Nunspeet. De bestuurder schrok van een overstekend wild dier dat plotseling uit de berm kwam lopen, om een aanrijding te voorkomen week de bestuurder uit maar botste vervolgens tegen een boom. De drie inzittenden van de auto, raakten bij de aanrijding gewond. De hulpdiensten waaronder twee ambulances waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonden. Zij zijn ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij uiteindelijk zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Om wat voor dier de bestuurder moest uitwijken is niet bekend. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Gedurende de inzet van de hulpdiensten en bergingswerkzaamheden was een deel van de weg afgesloten. Het verkeer werd door agenten langs het ongeluk geleidt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen