Flevoland

Twee gewonden bij ongeval Markerwaarddijk Lelystad, brandweer bevrijdt slachtoffer

LELYSTAD – Donderdagmiddag 18 mei om 16.05 uur heeft een flink ongeval plaatsgevonden aan de Markerwaarddijk – N307 74,4 in Lelystad.

Twee voertuigen waren op elkaar geklapt. De brandweer heeft een bekneld persoon uit een van de voertuigen gehaald, dit hebben zij gedaan door de deuren met behulp van hydraulisch gereedschap te verwijderen. Het slachtoffer is daarna overgedragen aan de ambulancedienst. Een persoon uit het andere voertuig is door de ambulancedienst van een tweede ambulance nagekeken.

De politie onderzoekt de exacte oorzaak van de aanrijding. Beide voertuigen liepen flinke schade op bij de aanrijding en zijn door een berger geborgen. Op het moment van het ongeval was de weg afgesloten.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen