Gelderland

Brandweerman naar ziekenhuis na uitslaande woningbrand Oranjestraat Apeldoorn

APELDOORN – Op de Oranjestraat in Apeldoorn Zuid heeft vrijdagochtend een uitslaande woningbrand gewoed.

Rond tien voor twaalf werd de brandweer gealarmeerd nadat buurtbewoners rookontwikkeling uit het dak van de woning zagen komen. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al uitslaand hierop schaalde de brandweer op naar “middel brand” een tweede tankautospuit en een hoogwerker werden hierop ook gealarmeerd. Na een klein uur blussen en sloopwerkzaamheden te hebben verricht kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven.

Tijdens de brand is een brandweerman niet lekker geworden. Hierop kwam met spoed een ambulance ter plekke. Het ambulance personeel heeft de brandweerman ter plaatse behandeld en naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen