Gelderland

Automobilist rijdt door na ongeval met fietser Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is vrijdagochtend op de Kayersdijk in Apeldoorn geschept door een automobilist. De automobilist ging er na de aanrijding ervandoor en liet de gewonde fietser aan zijn lot over.

Het ongeluk gebeurde rond 05.30 uur op de kruising Kayersdijk met de Zwaansprengweg. De fietser stak de Kayersdijk over en werd geschept door een automobilist welke over de Kayersdijk reed. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor en liet de fietser gewond achter op het asfalt.

Een man die zijn twee honden aan het uitlaten was, hoorde en zag het ongeluk gebeuren. De man vertelde de agenten dat de fietser letterlijk door de lucht vloog. De man heeft een getuigen verklaring afgelegd bij de politie.

De fietser is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen.

Op dit moment is politie is op zoek naar de bestuurder. Pech voor hem is de politie hem al op het spoor, dat komt omdat de kentekenplaat van de auto door de botsing, los is geschoten en verkreukeld in de berm lag.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen