Gelderland

Ernstig ongeval Woudweg Klarenbeek, drie gewonden waarvan een ernstig

KLARENBEEK – Op de Woudweg in het buitengebied tussen Klarenbeek en Lieren is vanavond een ernstig ongeval gebeurd. Een auto raakte daar van de weg, sloeg over de kop en belandde uiteindelijk in een sloot.

De hulpdiensten werden groots gealarmeerd voor het ongeval. Drie brandweerwagens, ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Bij het ongeval raakten drie personen gewond waarvan 1 ernstig. Het ernstig gewonde slachtoffer moest door de brandweer worden bevrijd uit de auto. De bestuurder en een passagier konden op eigen kracht uit de auto komen. Twee van de drie slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Woudweg is volledig afgesloten door de politie.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen