Gelderland

Ingebroken in brandweerkazerne Ede, politie doet onderzoek

EDE – dinsdagmorgen 13 juni tegen 02.00 uur is er ingebroken bij de brandweerkazerne aan de Dr. W. Dreeslaan in Ede.

Het gaat hierbij om de brandweerkazerne van Ede Stadspoort. De brandweer roept via social media op getuigen zich te melden bij de politie. Tussen 12 juni 20.30 uur en 13 juni 13.30 uur is er ingebroken op de brandweerkazerne. Bij de inbraak zijn diverse materialen gestolen. 

Volgens de brandweer gaat het licht in de kazerne automatisch aan en vraagt daarom specifiek of mensen licht zagen in de kazerne in het bovengenoemde tijdsblok. De Forensische Opsporing van de politie is zojuist gestart met het onderzoek. De brandweer geeft aan dat door reservemateriaal de brandweer nog steeds voor de omgeving klaar kan staan.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen