Gelderland

Vrouw gewond na ongeval met bestelbus A50 Apeldoorn

Bij een ongeluk op de A50 bij Apeldoorn, is een vrouw gewond geraakt. Zij is door het ambulancepersoneel behandeld en meegenomen richting het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur op de A50 tussen Apeldoorn Noord en afrit Teuge. Door een nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van de witte bestelbus tegen de vangrail. De bestelbus liep daarbij forse schade op. Zo brak onder meer het rechter voorwiel.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonde vrouw. Zij is na behandeling ter plekke meegenomen door het ambulancepersoneel. De zwaar beschadigde bestelbus is door een berger afgesleept.

Vanwege het ongeluk werd de rechterrijstrook afgesloten. Inmiddels is de weg weer vrij. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen