Gelderland

Politie rukt groots uit voor melding van “grote” vechtpartij Saloméstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een leger aan agenten gisteravond op de Saloméstraat in Apeldoorn. De reden? Er zou een grote vechtpartij zijn tussen meerdere personen.

Rond 23.30 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. Zeker zo’n 8 politiewagens, waaronder een hondengeleider kwamen met spoed ter plaatse. Agenten droegen kogelwerende vesten omdat tijdens het vechten iets geroepen zou zijn, mogelijk iets over wapens.

Bij aankomst van de politie bleek er inderdaad een vechtpartij gaande en waren er veel mensen op straat. Echter bleek van een “grote” vechtpartij geen sprake. Twee personen waren volgens de politie aan het vechten, toen zij aankwamen.

De situatie was redelijk snel onder controle. Volgens de politie is er uiteindelijk niemand aangehouden. De aanleiding van de vechtpartij is niet bekend. De vele politiewagens en agenten in de straat, trok aardig wat bekijks van voorbijgangers en omwonenden. Enkele omwonenden keken angstig achter het raam toe.

Gedurende de politie-inzet waren de Saloméstraat en de Turandotstraat afgesloten. Na ongeveer een half uur keerde de meeste politiewagens weer terug richting het politiebureau.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen