Gelderland

Automobilist zwaargewond na botsing tegen boom Flevoweg N302 Ermelo

ERMELO – Bij een ongeluk op de Flevoweg (N302) tussen Uddel en Ermelo is maandagmiddag een automobilist zwaargewond geraakt. Het slachtoffer wordt momenteel behandeld en nagekeken door het toegesneld ambulancepersoneel. De weg is dicht.

Even voor 12.30 uur ging het mis op de Flevoweg ter hoogte van de Paleisweg, door een nog onbekende oorzaak raakte een automobilist van de weg en kwam tegen een boom tussen de struiken tot stilstand. Hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het laatst genoemde werd halverwege afgemeld.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De N302 is in beide richting afgesloten. Het verkeer moet een alternatieve route zoeken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen