Gelderland

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto Stadhoudersmolenweg Apeldoorn

Een scooterrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Stadhoudersmolenweg in Apeldoorn. De scooterrijder wordt momenteel door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en behandeld in de ambulance.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur ter hoogte van de Sligro. Een automobilist wilde het parkeerterrein van de Sligro verlaten en zag daarbij een van rechtskomende scooterrijder over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De scooterrijder botste vol in bijrijdersdeur van de auto.

De scooterrijder raakte bij het ongeluk gewond. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. De scooterrijder wordt momenteel nagekeken door het ambulancepersoneel personeel.

Agenten nemen ondertussen verklaringen op van de inzittenden van de personenauto, deze zijn niet gewond geraakt maar wel flink geschrokken.

Zowel de auto als scooter liepen forse schade op bij het ongeluk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen