Gelderland

Dieselslang schiet los van pistool BP Laan van Kuipershof Apeldoorn

APELDOORN – Het BP Tankstation aan de Laan van Kuipershof in Apeldoorn is vanavond gesloten. De reden daarvan is een afgebroken dieselslang.

Rond 18.45 uur kreeg de brandweer een melding dat er een brandstoflekkage was bij het BP tankstation. Bij aankomst van de brandweer bleek er een dieselslang kapot te zijn geschoten. Het handvat wat aan de dieselslang zit normaal gesproken, zit gewoon nog netjes in de houder. De noodstop van het pompstation werkte niet waardoor er nog ongeveer 30 liter diesel uit de slang spoot.

De oorzaak van het euvel is niet bekend. De brandweer heeft de situatie veilig gesteld en overgedragen aan de technische dienst van het BP tankstation. Het tankstation is volledig gesloten en afgezet met pionnen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen