Gelderland

Bruidegom (28) overleden na heftige crash dag voor bruiloft ‘t Harde

‘T HARDE – Het slachtoffer dat afgelopen maandag overleed na een heftige crash in ‘t Harde, is een 28-jarige man uit ‘t Harde. De man zou de volgende dag gaan trouwen. Dat meldt RTL Nieuws.

Afgelopen zondag ging het volledig mis op de N309, de weg tussen Epe en ‘t Harde. Door een nog onbekende oorzaak raakte de witte BMW trouwauto van de weg, belandde op de kop en tolde over het dak meerdere malen over het asfalt waarna hij een boom raakte. De hulpdiensten rukten massaal uit maar dat was voor de bijrijder van de auto tevergeefs.

De inzittende, een 28-jarige man uit ‘t Harde, zou de volgende dag gaan trouwen. Zijn broer, een 20-jarige man, raakte zwaargewond. Iemand die verbonden is bij de kerk in de gemeente Elburg bevestigt dat het twee broers zijn. De klap binnen de familie en de gemeente Elburg is daarom ook enorm.

Op de dag waarop de man zou trouwen, zijn volgens De Stentor bloemen op de plaats van het ongeval gelegd.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen