Zuid-Holland

Opnieuw explosie bij Fish Corner Wolphaertsbocht Rotterdam

ROTTERDAM – Zaterdagavond 12 augustus tegen 23.20 uur heeft er opnieuw een explosie plaatsgevonden aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam.

Opnieuw is de viswinkel Fish Corner doelwit van een explosie. Gisteren was de viswinkel ook al het doelwit van een explosie. Dit keer ontstond na de explosie een brand in de winkel. De brandweer heeft een papiercontainer die voor de voordeur stond tijdig weggehaald en afgeblust. De brand was snel onder controle. De viswinkel heeft schade opgelopen door de explosie. De politie heeft de omgeving groots afgezet zodat de brandweer de brand kon blussen en de politie daarna het onderzoek kon starten.

De politie heeft beide explosies die bij de viswinkel gebeurde in onderzoek. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen