Gelderland

Veteranen Search Team zoekt vandaag uitgebreid naar vermiste Samed in Apeldoorn

APELDOORN – Het Veteranen Search Team is vandaag uitgebreid op zoek naar de vermiste verstandelijk beperkte Samed van 33 jaar oud.

De man raakte zaterdagnacht vermist nadat hij vanaf het woonzorgcentrum aan de Rustoordlaan in Apeldoorn is vertrokken. De man heeft een verstandelijke beperking waardoor hij functioneert als een kind.

Het zoekteam bestaande uit oud-veteranen en overige mensen verzamelden zich ‘s ochtends vroeg om te gaan zoeken naar de man. Er zijn zeker 80 groepjes vertrokken om in Apeldoorn naar de man te zoeken. Onder andere op het terrein van ‘s Heeren Loo wordt er gezocht.

Ook rijden mensen rond op de fiets, in de auto en vliegen er drones door de lucht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen