Gelderland

Waterstofperoxide lekkage bij bedrijf aan de Wezenweg in Ugchelen

UGCHELEN – Bij een bedrijf aan de Wezenweg in Ugchelen heeft zich een lekkage voorgedaan van waterstofperoxide. De hulpdiensten zijn ter plaatse om de situatie te beoordelen en passende maatregelen te nemen. Er zijn geen gewonden gevallen.

Rond 14:55 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. De waterstofperoxide lekkage vond plaats binnen het terrein van het een bedrijf. Het incident heeft geleid tot de aanwezigheid van de brandweer, die ter plaatse is om verschillende metingen uit te voeren en de omvang van het lek te beoordelen. Op dit moment wordt de situatie als stabiel beschouwd, wat betekent dat er geen direct gevaar is voor verdere escalatie.

Wat het lek heeft veroorzaakt, is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen