Gelderland

Opnieuw brand in voormalig pand Centraal Beheer Apeldoorn

APELDOORN – Afgelopen donderdagavond is er opnieuw brand uitgebroken in het oude pand van Centraal Beheer aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

De brand woedde op de bovenste verdieping van het pand. Omdat deze moeilijk te bereiken was heeft de brandweer buiten een bluswagen en hoogwerker om een waterwagen ter plaatse laten komen. Een buurtbewoner ontdekte de brand en alarmeerde de hulpdiensten.

Omwonenden klagen langere tijd over het pand dat al een langere tijd leeg staat. Branden, diefstal, vernielingen en daklozen die er slapen zijn voorbeelden van de dingen die er rond dit oude gebouw gebeuren. Zo ging er afgelopen juli nog een auto in vlammen op.

De politie heeft de brand in onderzoek en neemt verklaringen op van mensen die mogelijk iets hebben gezien.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen