Zuid-Holland

Zeer grote uitslaande brand in bedrijfspand Christiaan Huygensweg Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – Dinsdagmiddag 19 september rond 16.55 uur was een zeer grote uitslaande brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis.

De brand zou begonnen zijn bij een autobedrijf. In korte tijd sloegen grote zwarte rookwolken uit het dak met zonnepanelen en waren er explosies te horen. Niet veel later stond het volledige pand in de brand. De brandweer schaalde al snel op naar sein ‘GRIP 1 Zeer grote brand’ en werd groots gealarmeerd. Ook een water peloton en een meetploeg werden opgeroepen. Brandweerlieden zijn met man en macht gestart met de brandbestrijding en proberen overslag naar de andere panden te voorkomen. De omgeving is groots afgezet.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Zover bekend raakte niemand gewond. De Veiligheidsregio heeft een NL-Alert uitgezonden wegens de hevige rookontwikkeling.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen