Noord Brabant

Jongen (15) gewond na schietpartij Kardinaal de Jongstraat Oss

OSS – Aan de Kardinaal de Jongstraat in Oss is vanavond een 15-jarige jongen gewond geraakt na een schietpartij. De dader is op de vlucht geslagen.

Rond 22:00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd waaronder een traumahelikopter. Deze landde in de buurt. De 15-jarige jongen werd aan zijn verwondingen behandeld en is toen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een getuige zou de schietpartij hebben plaatsgevonden aan de Schadewijkstraat en is de gewonde jongen naar de Jumbo verderop gestrompeld. Ook de brandweer is opgeroepen om de plaats delict te verlichten om het voor de politie gemakkelijker te maken om de zaak te onderzoeken.

De politie roept getuigen op zich te melden op het nummer 0900-8844.

Gerelateerde artikelen