Utrecht

Overleden persoon gevonden in water Balladelaan Amersfoort

AMERSFOORT – Woensdagochtend 1 november rond 05.15 uur werd een overleden persoon aangetroffen in het water aan de Balladelaan in Amersfoort.

Hulpdiensten waaronder een duikteam van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten werd het al snel duidelijk dat de persoon die in het water drijft, is overleden. 

In de nabijheid van het incident werd een auto aangetroffen met daarin een hondje. Vermoedelijk is deze van het slachtoffer. Vanwege de verdachte omstandigheden gaat de politie onderzoek doen. De Forensische Opsporing gaan ter plaatse komen. 

De omgeving is ruim afgesloten met rood/witte linten en de brandweer plaatst zichtschermen. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen