Utrecht

UPDATE | Fietsster (86) overleden na aanrijding met auto Hamseweg Hoogland

HOOGLAND – De fietsster die gisterenmiddag zwaargewond raakte na een ongeval met een auto met aanhanger op de Hamseweg in Hoogland, is later overleden in het ziekenhuis. De politie laat weten dat het gaat om een 86-jarige vrouw uit Hoogland.

Rond het middaguur kwam de 86-jarige vrouw op de fiets in aanrijding met een automobilist. De vrouw raakte ernstig gewond en werd onder begeleiding van de MMT-arts van de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed zij later.

De politie is direct een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Om forensisch onderzoek uit te kunnen voeren is de weg enige tijd afgesloten geweest. Ook is er direct gesproken met mogelijke getuigen. De politie is op dit moment nog op zoek naar aanvullende getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren of andere belangrijke informatie hebben die de politie meer duidelijkheid kan geven. Daarbij is de specifiek op zoek naar een mogelijke andere automobilist die als tegenligger het ongeval heeft zien gebeuren.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen