Gelderland

Openbaar Ministerie: Schutter dodelijke schietpartij Apeldoorn is 21-jarige man

APELDOORN – De verdachte die ervan verdacht wordt afgelopen maand een 20-jarige man uit Apeldoorn te hebben neergeschoten, is volgens het Openbaar Ministerie een 21-jarige man. Dat meldt De Stentor op haar website.

De 21-jarige man zit momenteel vast in de gevangenis met volledige beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De schietpartij vond op 19 oktober plaats aan de Mauvestraat in Apeldoorn. De verdachte zou drie kogels hebben afgevuurd op het slachtoffer.

De 20-jarige jongen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen en is later begraven in Turkije.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *