Gelderland

Enorme schade na verwoestende brand strandpaviljoen Bussloo goed zichtbaar

WILP – De schade aan het strandpaviljoen De Robberskamp bij recreatieplas Bussloo is goed zichtbaar in het daglicht. Gisterenavond ging het paviljoen volledig in vlammen op.

Rond tien uur gisterenavond kwam de eerste melding binnen bij de brandweer. Zij werden direct met meerdere wagens aangestuurd maar al snel bleek dat de vlammen aan alle kanten uit het pand sloegen. De brandweer probeerde nog om het pand te redden maar dit bleek helaas niet het geval te zijn. Korpsen uit Twello, Gorssel en Deventer werden ook gealarmeerd om te helpen bij de bestrijding van de brand.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Dit wordt nog onderzocht door de hulpdiensten. Na ruim 3 uur blussen werden de restanten van het strandpaviljoen gesloopt. Het pand is door de brand bijna met de grond gelijk gemaakt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen