Gelderland

Politie: Mogelijk sprake van brandstichting bij felle brand strandpaviljoen Bussloo

WILP – De brand die gisterenavond strandpaviljoen De Robberskamp bij recreatieplas Bussloo in Wilp volledig in de as legde, is waarschijnlijk aangestoken. Dat meldt de politie.

De melding werd gisterenavond gedaan om iets over tienen. Toen de eerste wagen ter plaatse kwam bleek er al sprake te zijn van een felle uitslaande brand. Daardoor is er opgeschaald naar het sein middelbrand. Er werden korpsen uit Deventer, Gorssel en Twello gealarmeerd om de brand te kunnen bestrijden.

Een woordvoerder van de politie Oost-Nederland laat weten dat na een eerste onderzoek vanmorgen en vanmiddag door de politie wordt uitgegaan van brandstichting. Er gaat ook een buurtonderzoek plaatsvinden. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen