Gelderland

UPDATE | Persoon overleden en drie gewonden na ernstig ongeval met vrachtwagens A50 Heelsum

HEELSUM/A50 – Bij het ongeval op de A50 bij Heelsum is een persoon om het leven gekomen na een ongeval met meerdere vrachtwagens. Drie andere personen raakten gewond.

Een personenauto kwam tussen twee vrachtwagens terecht. De hulpdiensten rukten groots uit en de snelweg werd volledig afgesloten in noordelijke richting.

Vanwege het ongeval is de A50 dicht tussen Renkum en knooppunt Grijsoord. Verkeer richting Arnhem/Apeldoorn wordt omgeleid vanaf knooppunt Valburg v over de A15 en A325. Verkeer richting Utrecht vanaf hetzelfde knooppunt via de A15 en de A2. Het is nog niet bekend wanneer de weg weer vrij is.

De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden als verdachte. Dat is een standaard procedure bij ernstige ongevallen met letsel. De vracht met varkens zal worden overgeladen naar een andere vrachtwagen.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen