Zuid-Holland

UPDATE | Enorme vlammenzee na explosie in garagebox flatgebouw Schammenkamp Rotterdam

ROTTERDAM – Op de avond van 29 januari, rond 20.25 uur, brak er brand uit na een explosie in een garagebox aan de Schammenkamp in Rotterdam.

Volgens de brandweer werd er een aanzienlijke brand gemeld na een incident bij een appartementencomplex. Een er zou een ontploffing zijn geweest in een garagebox. De meldkamer schaalde snel op naar de status van ‘zeer grote brand’ en GRIP1, waarbij acht blusvoertuigen en twee redvoertuigen werden ingezet. Vanwege mogelijke verwondingen werden minstens vier ambulances en een traumateam ter plaatse gestuurd. De brandweer adviseert om de locatie van de brand te vermijden en de hulpdiensten de ruimte te geven.

De oorzaak van de explosie is nog onbekend.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen