Zuid-Holland

Politie: Wij stoppen niet met zoeken tot derde slachtoffer is gevonden in Rotterdam

ROTTERDAM – Vandaag werd het tweede lichaam van de vermiste 22-jarige Ilyas gevonden onder het puin van het gebouw waar afgelopen maandag een enorme explosie plaatsvond.

Zijn lichaam is inmiddels geborgen en nadat de familie kort afscheid heeft kunnen nemen, is het lichaam meegenomen voor verder onderzoek.  De politie laat op haar website en op X weten de werkzaamheden te hebben hervat en te zullen blijven zoeken naar het derde slachtoffer tot deze is gevonden. Er is inmiddels een nieuwe ploeg rechercheurs aangekomen die de zoektocht zullen hervatten.

Inmiddels zijn er twee lichamen gevonden en geborgen na de explosie van afgelopen maandag. Familieleden staan al dagenlang bij de rampplek in de hoop dat de laatste vermiste persoon ook zal worden gevonden. De politie zet onder andere reddingshonden in.

De politie laat weten erg mee te leven met de familie en zal alles op alles zetten om ook het laatste slachtoffer te vinden.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen