Gelderland

Motorrijder overleden na zwaar ongeval Grote Bosweg Barneveld

BARNEVELD – Zondagmiddag 10 maart om 14.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Grote Bosweg in Barneveld. Daarbij is een motorrijder om het leven gekomen. Een andere raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt Politie Gelderland op X.

Een motorrijder is vanmiddag tijdens het rijden zwaargewond geraakt bij een ongeval. Een traumateam werd per traumahelikopter ingevlogen vanuit Amsterdam om de ambulancedienst te ondersteunen bij de behandeling van het slachtoffer. Helaas mocht de toegesnelde hulp niet meer baten voor het slachtoffer. Een ander slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Ook zijn er meerdere brandweervoertuigen ter plaatse. Om het zicht van omstanders te ontnemen zijn er zichtschermen geplaatst. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De Forensische Opsporing Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen