Utrecht

Enorme brand in bedrijfspand Koedijkerweg Amersfoort

AMERSFOORT – In een bedrijfspand aan de Koedijkerweg in Amersfoort, langs de A1 is dinsdagochtend een grote brand uitgebroken. Bij de brand komt veel rookontwikkeling vrij. Inmiddels slaan de vlammen metershoog uit het dak.

De brandweer werd rond 08.15 uur gealarmeerd. De brandweer schaalde vrij snel op naar grote brand. Bij aankomst van de brandweer bleek dat de brand lastig te bereiken was, de brand zat namelijk in het dakbeschot. Na een paar uur, sloegen de vlammen uit het dak en kwam er veel zwarte rookontwikkeling vrij. De rookontwikkeling is in Hoevelaken te zien en ook automobilisten van de A1 kunnen de gitzwarte rookwolken zien.

De brandweer is momenteel druk bezig met het bestrijden van het vuur en probeert overslag naar een naastgelegen pand te voorkomen.

De oorzaak van de brand is onduidelijk. In het pand zitten meerdere bedrijven. Niemand raakte bij de brand gewond.

Gerelateerde artikelen