Gelderland

Opnieuw dezelfde auto in brand binnen 24 uur Landdrostlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een auto is afgelopen nacht volledig in vlammen opgegaan aan de Landdrostlaan in Apeldoorn. De auto staat voor de tweede keer binnen 24 uur in brand. Eén nacht eerder brandde de voorzijde van de auto al geheel uit. 

De brand werd rond 00.30 uur ontdekt door een voorbijganger deze belde direct 112. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de auto, die geparkeerd stond op een parkeerplaats van voetbalvereniging Groen Wit, al volledig in brand. Het bleek dezelfde auto als waar de spuitgasten een nacht eerder ook al voor waren uitgerukt. De brand was snel gedoofd. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. 

De oorzaak van de brand is brandstichting melden agenten. Daar wordt mede vanuit gegaan doordat de auto al voor de tweede nacht oprij in brand stond. 

Het is niet de eerste keer dat er in Apeldoorn auto’s in vlammen opgaan. Inmiddels zijn er al meerdere auto’s in vlammen opgegaan in zeer korte tijd. Ook op deze parkeerplaats brandde in februari al een personenauto uit. 

De auto zal door een bergingsbedrijf worden afgesleept om meer branden te voorkomen.

Gerelateerde artikelen